Handel en Industrie

Handel & Industrie

Over ons

De Vereniging van Handel en Industrie Dokkum en omgeving is een netwerkorganisatie die haar leden een platform biedt om met elkaar in contact te treden, te netwerken en van elkaar te leren. Daarnaast is H&I de schakel tussen gemeenten/overheid en de ondernemer.
Er worden gemiddeld 6 bijeenkomsten gehouden op afwisselende locaties met interessante gasten of bedrijfsbezoeken.
Het contact tussen de leden is in een combinatie van zakelijk in een aangename sfeer.

Het lidmaatschap kost slechts € 160,00 per jaar.

Lees verder >

Agenda

Daan Quakernaat: "Ga kathedralen bouwen"

6 november 2017

Deze avond mogen we een topspreker verwelkomen! Het beloofd een leerzame avond te worden met verrassende inzichten en veel humor.

Honderden bedrijven heeft Daan de afgelopen jaren geïnspireerd. Maar op een gegeven moment werd het anders. Het bekende bedrijf AFAS Software raakte een gevoelige snaar. De spreker werd schrijver. Het boek ‘De Sekte uit Leusden’ was het resultaat van een twee jaar durende zoektocht naar de werkelijkheid achter bedrijfssucces en miljoenenwinsten. Wat is het geheim en het recept? Waarom zijn medewerkers en klanten zo enthousiast?

Daarnaast is Daan ook auteur van het boek "Ga kathedralen bouwen!" Hierover zal Daan de avond spreken. 
Een verhaal over de angst om kathedralen te bouwen. Controle leidt tot angst voor risico en gebrek aan passie die nodig is voor innovatie en groei. We moeten elkaar leren afrekenen en vertrouwen zodat er ruimte vrijkomt om mooie dingen te maken.
Kortom: Niet missen deze avond!


LEES VERDER

Alle items >

Nieuws

Dokkum.nl

13 maart 2017

Nog nooit was het zo druk op de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging als dit jaar. De vergadering werd deze keer gehouden in het voormalige kerkje de Vangpijp in Engwierum. Frans van Wieren neemt het stokje als penningmeester...


LEES VERDER
Meer nieuws >